Formació En Massatge Californià Integratiu

QUÉ ÉS EL MASSATGE CALIFORNIÀ INTEGRATIU

A Través de la nostra experiència amb el massatge Californià i la Teràpia Gestalt hem pogut comprobar com estan vinculades ambdues maneres d’acompanyament, per crear el que denominem Massatge California Integratiu.

El Massatge Californià Integratiu requereix una actitut meditativa connectada a la respiració, en observació atenta al cos. El client així, s’adona de com es sent i que perceb al cos, quina emoció predomina i què necessita. Concretar la necessitat és sovint el més complicat i requereix l’exploració a través dels moviments del massatge fins a adornar-se del que emergeix o prèn figura.

En una actitut de presència, en contacte amb l’altre, s’estableix una dansa per on l’energia estancada al cos i que necessita expressió, emergeix. Mitjantçant l’exploració en els moviments llargs, fluids i profunds del massatge , amb la atenció al cos, l’organisme pot transitar diferents estats emocionals, tant còmodes com incòmodes. La lucidesa ocasionada en l’experimentació, desperta memòries corporals, té un impacte sobre els bloquejos, porta o mostra imatges i fantasies, que fan encaixar peces i que per tant, són sanadores.

Donar-se el permís, d’aquest estar prensent, per desplegar l’ autorregualció organísmica a partir del que a un li mostra el seu cos, desenvolupa l’autorrecolzament i noves possibilitats per el contacte amb el món, tot sovint amb un sentiment genuinament amorós.

TERAPEUTES

Maria Rosa Membrado: Llicenciada Filologia Anglesa, Certificat Aptitud Pedagògica, Terapeuta Gestalt certificada AETG, Master-Practitioner PNL, Postgrau Gestalt-Coach, Coaching Sistèmic, Psicoterapia Integrativa Programa SAT camb el Dr. Claudio Naranjo, Terapeuta de Masstage Californià.

Marta Sanglas: Formada en teràpia Gestalt, Formada en Massatge Californià, Teixit profund, hamacats Harmònics i certificada internacionalment per l’Instituto Esalen. En Formació amb Experiència Somàtica.

MÉS INFORMACIÓ

TALLER INTRODUCTORI AL MASSATGE CALIFORNIÀ INTEGRATIU

https://www.institutgestalt.com/producte/masaje-californiano-integrativo-masaje-y-gestalt/

FORMACIÓ BÀSICA AL MASSATGE CALIFORNIÀ INTEGRATIU

https://www.institutgestalt.com/producte/formacion-masaje-californiano-integrativo-masaje-y-gestalt/