Els massatges

La reserva serà sempre sota cita prèvia, bé contactant-me via mail o bé via telèfon.

Massatge Californià i Massatge Esalen ®

Com jo entenc en aquest moment el Massatge Californià i el Massatge Esalen® (i els seus derivats, d’ embarassada, teixit profund, etc), després de 12 anys d’experiència, és una eina de treball corporal amb la intenció d’obrir el cos d’una manera amable i respectuosa originant més autonomia i coherència a quí som en essència. 

Hi ha tants nivells d’accés al cos, com de persones i necessitats i per aquest motiu, és de vital importància per mí, poder romandre amb una mirada curiosa, oberta, en escolta i estant al servei de qui vingui amb el que emergeix.

Per mi, és impossible concebre aquest rol sense l’obertura i la connexió amb el meu cor. És un espai on experimento la compassió, la tendresa i l’amor. Sense aquests elements, és difícil promoure la profunditat  i l’entrega de la persona. 

La base del Massatge Californià són els moviments llargs, embolcalladors, sense principi i sense fi.  Moviments que ens acaronen i sostenen el cos i l’ànima. 

Moviments que ens nodreixen a través d’un contacte conscient, ple, de mans relaxades, presents, sense espai entre pell i pell. 

Volem suscitar un estat de relaxació al sistema nerviós parasimpàtic ventral (el sistema que regula la sensació de seguretat i tranquilitat) per així poder evocar memòries de registres corporals ja coneguts, portar-los a la consciència i integra’ls.

Gràcies a aquesta estabilitat podem fomentar (a través d’infinites seqüències que componen el Massatge Californià), diferents onades (mitjançant els elements: aigua, terra, foc, aire i éter) per així aconseguir diferents enteniments o insights que poden transformar la percepció de qui som, on som i què volem. 

Ens podem quedar a un planell més físic (sensacions), més emocional (emocions), racional (l’ús de la paraula) i inclús espiritual o transcendental (energètic) o tot, perquè en realitat som tots aquests cossos. 

Depenent del moment vital de cada persona, ens podrem embarcar a un treball més o menys profund. 

Podem iniciar un treball regular (semanal o quincenal), periòdic (mensual o bimensual) o de caure a la consulta quan ho sentis. 

Contacta’ m per what’s up al

677409031 per conèixer les meves tarifes


Massatge californià terapèutic per a embarassades

A mida que els mesos de gestació van passant hi ha zones del cos que es comencen a ressentir, bé per l’augment de pes (zones com ara les lumbars, les cames, turmells i els peus, etc… pateixen bastant), bé per la reestructuració posicional que anem fent (cervicals, dorsals, etc..) o bé per la transformació general que va apareixent (s’eixamplen els malucs, apareixen les retencions de líquids, etc…).

Des del massatge californià per a embarassades, amb el plànol físic, aconsegueixo alleujar aquests malestars musculars que es donen d’aquests canvis, doncs mitjançant les diferents tècniques de les que disposo, allibero aquelles zones més carregades. Per un altre banda, obtindràs una activació de la circulació i per tant una millora en quan a la retenció de líquids. Sortiràs hidratada i amb la pell més elàstica.

A nivell mental, obtindràs una relaxació profunda, una baixada de pulsacions i una desconnexió total, que duc a terme a través de l’ambient creat, la música, la posició fetal, la calor i els olis vegetals (aptes per a embarassades).

En el mapa emocional, t’ofereixo un espai de quietud i un indret per tu i el teu nadó per tal de poder harmonitzar el terrabastall hormonal que comporta el procés de l’embaràs.

El massatge per embarassades el porto a terme amb tècniques de costat i boca a munt (aquest últim depenent del mes de gestació) perquè en tot moment la comoditat de la mare i la del futur nadó estiguin garantides. La idea del massatge per a embarassades està adaptada a les circumstàncies i canvis fisiològics del moment.

Contacta’ m per what’s up al

677409031 per conèixer les meves tarifes


Massatge californià post part

El post part és un moment de sensacions trobades. Per un cantó, l’enorme felicitat que comporta l’arribada d’un nadó i per una altre la gran quantitat de canvis que se succeeixen.

Des de la meva pròpia experiència, el post part ha estat un dels moments on més he agraït i he necessitat un massatge californià.

A nivell físic, perquè tant de l’embaràs com del part, el cos ha sofert trastorns. Des dels quilos de més passant per les noves postures degut al petit que tenim entre nosaltres i la lactància entre d’altres, és quan el cos necessita més que mai un bon massatge i una bona distensió muscular.

A nivell psíquic, amb els plors del nadó, la falta d’hores de son, l’adaptació a la nova situació, la sensació de no arribar a res, etc… fa que un espai d’hora i mitja per a TU, sigui el millor regal per agafar piles.

Des del punt de vista emocional, per aquelles que heu estat i sou mares, sabeu el terrabastall hormonal i emocional que es dona en molts casos al donar llum. Un massatge us aportarà confort i forces anímicament.

I pots venir a la consulta amb el teu bebé. El pots tenir a dins (però et costarà més desconnectar perquè fan sorollets) o bé, venir amb algú que te’l cuidi i s’esperi.

Contacta’ m per what’s up al

677409031 per conèixer les meves tarifes


Massatge Teixits Profunds (Deep tissue)

El Teixit profund, són una sèrie de seqüències que en el meu cas introdueixo dins del mateix massatge californià. Son moviments molt específics que van a buscar un desbloqueig i descàrregues de cadenes musculars o muscles determinats que estan sotmesos a molta tensió, bé per alguna lesió o bé per la ubicació que tenen dins nostre.

Són seqüències molt intenses doncs es porten a terme amb moviments de moltíssima pressió i molt lentes. Tot i això, en tot moment estem amb comunicació amb el client perquè sigui una experiència agradable i suportable.

Les seqüències del teixit profund, les treballem amb punta de dits, avantbraços i colzes, per a poc a poc, anar penetrant dins del teixit i arribar a les capes més profundes de la musculatura.

Contacta’ m per what’s up al

677409031 per conèixer les meves tarifes


Massatge amb Hamacats

Els hamacats són una tècnica que introdueixo dins del Massatge Californià.

El propòsit dels hamacats, és retornar al cos la seva levitat i estructura orgànica. És mostrar-li al cos que té formes i estats més còmodes, amplis i agradables. Maneres més fàcils d’habitar el cos.

Una altre de els intencions dels hamacats, és trencar amb patrons estructurals, antics i vells i que ja no ens serveixen, vinculats a emocions del passat. Hi ha una sèrie de seqüències per portar a terme els hamacats com petits vaivens que quasi són quietud de la subtilesa amb la que es fan, moviments d’staccato, balanceigs rítmics, moviments curts i ràpids (tipus coctelera), etc.

Contacta’ m per what’s up al

677409031 per conèixer les meves tarifes