dulkamara Bamboo

L’alquímia de joies de la natura al nostre abast amb les propietats del bambú com a base.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Conjunto-dulkamara-bamboo-1050x800.jpgEl bio netejador i el sérum dulkamara bamboo

Les sàvies de bamboo és un bionetejador que, sincronitza neteja, tonifica, depura i nodreix. https://dulkamara.es/productos-dulkamara-2/savias-de-bambu/

La llet virginal, és un sèrum natural, balsàmic i tònic, que neteja, nodreix, relaxa, purifica i oxigena la pell. https://dulkamara.es/productos-dulkamara-2/leche-virginal-de-bambu/La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Los-limpiadores-dulkamara-bamboo-1179x800.jpg

Les cremes i emulsions dulkamara bamboo

La crema facial hidronutrient, idònia per pells fines, fràgils, descamades, amb cuperosis o prematurament envellides, queden hidratades, nodrides, reparades i calmades, amb el porus afinat i el to millorat. També li proporciona elasticitat i resistència.

https://dulkamara.es/productos-dulkamara-2/crema-facial-hidro-nutriente/

L’emulsió reafirmant, és ideal per a qualsevol tipus de pell. Conté propietats tensores i remoldadores. Proporciona una acció natural rejovenidora, atenúa les arrugues i millora el micro relleu cutani. Allisa i suavitza pells seques o amb asprors.

https://dulkamara.es/productos-dulkamara-2/emulsion-reafirmante/

La crema complex color, és una emulsió hidratant, suavizant i protectora, que embelleix sin ocloure ni asfixiar la pell.

https://dulkamara.es/productos-dulkamara-2/crema-complex-color/

La crema bioactiva FP6 és una emulsió per tot tipus de pells i especialment per a aquelles que són fotosensibles i reactives, amb tendència al greix, a l’acné, a porus oberts, amb taques o falta de pigmentació. Inclou, filtres biològics i protectors de la radiació solar, que li permeten una doble acció en front al sol.

https://dulkamara.es/productos-dulkamara-2/crema-bioactiva-fp6/

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es La-crema-bioactiva-fp6-de-dulkamara-bamboo-1201x800.jpg
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es La-crema-complex-dulkamara-bamboo-1200x800.jpg

L’oli revitalitzant dulkamara bamboo

L’oli revitalizant, dóna a la pell una hiper-hidratació sense sensació de greix, que el fa singular i brillant, amb una gran acció antioxidant i rejuvenedora.

https://dulkamara.es/productos-dulkamara-2/aceite-revitalizante/

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es El-aceite-revitalizante-dulkamara-bamboo-1-1100x800.jpg

El peeling dulkamara bamboo

El peeling dulkamara bamboo és un complexe exfoliant natural, del que cal destacar les seves qualitats drenants i depuratives. També renova, regenera i allibera les capes superficials de la pell, eliminant-ne les cèl.lules mortes.

https://dulkamara.es/productos-dulkamara-2/peeling-vegetal-bambu/

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es El-pelling-dulkamara-bamboo-1200x800.jpg

El bàlsam dulkamara bamboo

El bàlsam dulkamara bamboo és hidratant, calmant i protector que acondiciona i regenera l’epidermis. Ideal per a dies de fred, vent o gran sequetat ambiental.

https://dulkamara.es/productos-dulkamara-2/el-balsamo/

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es El-balsamo-dulkamara-bamboo-1-1081x800.jpg

El micronitzat dermo-calmant dulkamara bamboo

El micronitzat dulkamara bamboo, està indicat per a tota mena de pells. Especialment per a pells delicades, sensibles i envermellides. És un eficaç antivermellors que ofereix un acabat sedós i un exquisit aroma.

https://dulkamara.es/productos-dulkamara-2/micronizado-dermo-calmante/

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es El-micronizado-dulkamara-maboo-1166x800.jpg

Mascareta dulkamara bamboo

La mascareta dulkamara bamboo, és coneguda per la seva neteja profunda i desintoxicació de la pell.

D’acció molt drenant i depurativa, absorbeix impureses i toxines, regula la secreció sebacea, oxigena la pell, reafrrma els teixits, afina els porus i disminueix les taques cutànies. Aconseguim un efecte “desembussador” de la brutícia.

https://dulkamara.es/productos-dulkamara-2/mascarilla/

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es La-mascarilla-dulkamara-bamboo-1-1145x800.jpg

Les aigües florals dulkamara bamboo

Les aigües florals dulkamara bamboo són complements bio-relaxants, rics en plantes d’excepcional caràcter orgànic, que reuneixen accions depuratives, diurètiques, antisèptiques, relaxants i antiinflamatòries.L’aigua floral de llimona és de gran ajuda en casos de varius, edemes i retenció de líquids a les cames. La llimona té una acció depurativa i diurètica. Hidrata, millora la circulació sanguínia i recupera els minerals perduts i també millora la circulació linfàtica.

https://dulkamara.es/productos-dulkamara-2/agua-floral-limon/

L’aigua floral de lavanda és en essència anti-estrés. Els seus ingredients aporten descans, reafirmen la pell i milloren el seu to muscular. Indicada davant de problemes circulatoris com aranyes vasculars, capilars trencats o la pell vermella. D’acció antisèptica, antiinflamatòria, cicatritzant, sedant, relaxant, que alleuja l’ansietat.

Proporciona un descans global a la persona i reforça la seva pell.

https://dulkamara.es/productos-dulkamara-2/agua-floral-lavanda/

L’aigua floral vetiver, de caràcter antioxidant, conté ingredients que milloren la funció vascular i és de gran ajuda davant dolors articulars i estries. Els extractes de menta, relaxen el cos i regulen la seva temperatura. La fulla de Ginkgo, antioxidant, millora la funció vascular.

https://dulkamara.es/productos-dulkamara-2/agua-floral-vetiver/

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Las-aguas-florales-dulkamara-bamboo-1-1122x800.jpg