Tractaments facials dulkamara bamboo

La filosofia de dulkamara bamboo és treballar la bellesa de la pell sempre des del punt de vista de la salut. És un producte 100% natural i 100% saludable.

dulkamara bamboo treballa sota dos principis. El primer és la neteja de la pell i el segon és la nutrició. Sota aquests conceptes anirem jugant amb els diferents productes per tal de treure el millor de cada pell.

La meva filosofia, és acompanyar-te a que trobis el teu temps, el teu espai, la teva cura, el teu descans i que surti a relluir la teva millor versió a través de les meves mans.

T’ofereixo diferents temps i preus perquè puguis escollir quin és el que s’adapta millor a la teva necessitat.

De la fusió de les dues maneres de pensar, neixen els següents tractaments facials:

Hathor (45’) 45€ o Lakshmi (60’) 60€ (doble peeling)

Els beneficis d’aquests tractaments, són, una pell neta, més fina i suau, tonificada, llisa, harmonitzada i rejovenida. Realitzaré el tractament amb sàvies o llet virginal, ambdues de bambbo, un peeling (Hathor) o un doble pelling (lakhsmi) aquest segon amb oli revitalitzant, i acabaré amb l’emulsió o la crema més idònia per la teva pell.

Freya (75’) 75€

Els beneficis d’aquest tractament són, una pell neta, llisa, tonificada, harmonitzada i rejovenida. Amb la Gua Sha, aconseguim també una pell drenada, eliminar retencions de líquid i reafirmar.

Efectuaré la bioneteja amb sàvies o llet virginal, ambdues de bamboo, un peeling vegetal de bamboo amb l’aigua floral que més s’adapti a la teva necessitat, un segon pelling amb oli revitalitzant i un massatge facial drenant amb la pedra Gua Sha. Finalitzarem el tractament facial amb l’emulsió o crema més idònia a la teva pell.

Oshun (90’) 90 € amb massatge californià de 15′ o Innana amb 30′ de massatge californià (105’) 105€

Aconseguiràs una neteja profunda, depurada i desintoxicant, gràcies a les propietats de la mascareta. Una millora en la circulació i l’oxigenació degut a la digito puntura i una pell llisa, harmonitzada, elàstica, rejovenida i resplendent. A part, el massatge californià a peus, cervicals o a tota la panxa amunt, et portarà a una profunda relaxació i t’ajudarà a alliberar tensions.

Efectuaré la bioneteja amb sàvies o llet virginal, ambdues de bamboo, un peeling vegetal de bamboo amb l’aigua floral que més s’adapti a la teva necessitat, un segon pelling amb oli revitalitzant i una mascareta. Ambdós tractaments, Oshun amb digito puntura i massatge californià de 15′ a escollir entre peus o cervicals o Innana amb digito puntura i massatge californià de 30′. Acabarem el tractament amb l’emulsió o la crema més idònia a la teva pell.