Regala bienestar, regala masajes

Ara que ja estem pràcticament inmersos a les festes de Nadal, època de trobades amb amics i família, dinars i sopars que s’enllacen els uns amb els altres…, cal reconèixer que les festes també són un conjunt d”excessos a molts nivells: compres compulsives, aglomeracions, menjars copiosos, beguda… I com no, de molta feina lligada a tenir-ho tot a punt,  la casa impecable, els regals adequats per a cada persona… un seguit d’exigències nadalenques que generen sovint moments d’estrès.

Per això us recomano que aquestes festes també us regaleu moments de salut, benestar i plaer, de contacte amb vosaltres mateixos i amb el vostre cos. Per exemple, podeu emprar una estona a fer-vos un massatge i deixar de banda les obligacions, les presses i l’estrès, i així encarar la fi d’un any i l’inici de l’altre amb més harmonia i alegria.

I si en comptes de coses materials preferiu repartir benestar, podeu optar per regalar l’experiència del massatge californià als vostres éssers estimats. Tinc unes capcetes regal preparades per ser entregades, i que inclouen massatges diferents: els habituals, a quatre mans, per a parelles, per a embarassades….

Si voleu més informació, podeu visitar la meva pàgina  www.massatgecalifornia.cat o bé posar-vos en contacte amb mi directament al 677 40 90 31.

Us torno a passar també el link del meu vídeo per si el voleu veure i compartir: 

Os deseo a todos de corazón buenas fiestas y una muy buena entrada de año!

Deja una respuesta