Els Massatges

Massatge Califonià i Massatge Esalen ®

El Massatge Californià i el Massatge Esalen ® són el resultat del millor de diferents tècniques, com ara hamacats, lomi-lomi, teixit profund (Deep Tissue), on moviments llargs i envolvents, tocs ferms i segurs, rotacions i estiraments produeixen una alliberació de tensions musculars i emocionals.


Descripció completa i tarifes

Massatge per a embarassades o futures mares

A mida que els mesos de gestació van passant hi ha zones del cos que es comencen a ressentir, bé per l'augment de pes (zones com ara les lumbars, les cames, turmells i els peus, etc… pateixen bastant), bé per la reestructuració posicional que anem fent (cervicals, dorsals, etc..) o bé per la transformació general que va apareixent (s'eixamplen els malucs, apareixen les retencions de líquids, etc…).

Descripció completa i tarifes

Massatge post-part

El post part és un moment de sensacions trobades. Per un cantó, l'enorme felicitat que comporta l'arribada d'un nadó i per una altre la gran quantitat de canvis que se succeeixen.

Descripció completa i tarifesMassatge Teixits Profunds (Deep tissue)

El Teixit profund, són una sèrie de seqüències que en el meu cas introdueixo dins del mateix massatge californià. Son moviments molt específics que van a buscar un desbloqueig i descàrregues de cadenes musculars o muscles determinats que estan sotmesos a molta tensió, bé per alguna lesió o bé per la ubicació que tenen dins nostre.

Descripció completa i tarifes

Massatge amb hamacats

Els hamacats són una tècnica que introdueixo dins del massatge Californià. El propòsit dels hamacats, és retornar al cos la seva levitat i estructura orgànica. És mostrar-li al cos que té formes i estats més còmodes, amplis i agradables. Maneres més fàcils d'habitar el cos.

Descripció completa i tarifes


Massatge a 4 Mans

El massatge a quatre mans, el portem a terme entre dues terapeutes.
Gaudeix d'un massatge diferent al que estàs acostumat a rebre i treu-ne els mateixos beneficis però sentint quatre mans al teu cos treballant sincronitzadament.

Descripció completa i tarifes